Up

Indien u vandaag opteert voor een compacte kniklader dan is AVANT voor u steevast de beste keuze en wel omdat u altijd kunt rekenen op:

AVANT_Stabiliteit.jpg

Origineel concept – Het concept van AVANT is tegelijkertijd briljant als eenvoudig: twee chassisdelen met een star scharnierpunt zonder pendelbeweging noch op het scharnierpunt, noch op de achteras. Dit origineel concept, vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard, zorgt voor de beste stabiliteit en behoud van max. hefvermogen in geknikte toestand. 

 

smooth-drive.jpg

Smooth Drive – Uniek in de wereld van compacte knikladers en volledig ontworpen door AVANT.

Dit systeem zorgt voor een dempende werking van de hefarm. Hierdoor heeft de chauffeur het beste rijcomfort en kunnen kwetsbare lasten over slechte, oneven terreinen veilig vervoerd worden.

Kubota motoren met wereldwijde garantie. AVANT is de enige fabrikant van compacte knikladers met een volledige wereldwijde garantie. Daarbij wordt door beide fabrikanten er op toegezien dat motor en toestel perfect op mekaar zijn afgestemd.

 

OPTIDRIVE_logot.jpg

Opti-Drive, de hydrostatische transmissie van AVANT, is de meest efficiënte op de markt voor compacte knikladers. Deze hydrostaat houdt onder alle omstandigheden z’n bedrijfstemperatuur perfect op peil. Hierdoor behaalt de machine steeds haar maximum rendement en wordt de slijtage van de rijpomp tot een absoluut minimum herleid.

Onderdelen en distributie. De AVANT-fabriek in Finland is voorzien van een hypermodern onderdelenmagazijn. Het distributiesysteem is in ieder land opgebouwd uit een invoerder met een gespecialiseerd dealernetwerk. Dit is de beste garantie om snel en goedkoop uitstekende service af te leveren. Onderdelen worden, via een 24h-delivery-system, wereldwijd, on site, afgeleverd. Een unieke formule voor compacte knikladers die enkel AVANT u kan aanbieden!

AVANT_Machinery_magazijn.jpg

Voor België en Nederland zijn er méér dan 50 verdeelpunten die zowel de verkoop, de verhuur en service garanderen.

Het chassis is vervaardigd van hoogwaardig staal en is het dikste t.o.v. andere knikladers. Daarbij monteert de fabrikant zijn hydromotoren steeds met een tussenplaat. Een oplossing die enkel AVANT consequent toepast!

Studiokuvaukset-012020-48.jpg

Eenvoudig te besturen! Iedere AVANT uitgerust wordt met een arsenaal aan elektrische bedieningen zoals de joystick met 6 of 8 functies of een extra electric pack. Iedere AVANT blijft echter steeds uitgerust met manuele bedieningen zodat de machine steeds bedrijfszeker kan verder werken.

AVANT heeft steeds een handgas! Want dankzij de handgas is de rijsnelheid onafhankelijk van het motortoerental. Zo kun je steeds het aanbouwdeel optimaal laten functioneren, los van de rijsnelheid. Bovendien wordt de rijpomp nooit gesmoord zodat warmteontwikkeling geen schijn van kans heeft!

telescopic_boom.jpg

Veilig zicht op het werk. De hefarm staat excentrisch geplaatst. Dankzij dit ontwerp zijn de aanbouwdelen steeds perfect zichtbaar vanaf de bestuurderspost. Denk bijvoorbeeld aan de boorunit die bij andere laders volledig verscholen zit achter de centraal-geplaatste hefarm. Goed zicht is een belangrijk voordeel dat maximaal bijdraagt aan de veiligheid van iedere AVANT!

Toebehoren, werktuigen of aanbouwdelen, bij AVANT heeft u voor iedere job de beste oplossing!

AVANT_Toebehoren.jpg

Ieder toebehoren is volledig ontworpen door AVANT. Ze zijn dan ook al sinds 1991 dé absolute referentie inzake kwaliteit en gebruiksgemak!

Hoge inruilwaarde voor gebruikte machines  - Door de bedrijfszekere kwaliteit verliest een AVANT kniklader nauwelijks van z’n nieuwwaarde. De fabrikant zorgt dat zelfs voor de oudste machines de onderdelen nog steeds beschikbaar blijven. Hierdoor neemt u, als klant, nooit een risico wanneer u een gebruikte AVANT koopt.

 

JRS1627_irti.jpg

Ecologie is belangrijk! AVANT heeft momenteel een elektrisch programma met 2 knikladers (E5, E6). Daarnaast kun je altijd rekenen op de zuiverste dieselmotoren die steeds voldoen aan de stage V–norm zonder toevoeging van ureum.

Steeds de beste prijs! AVANT heeft steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Indien u vergelijkt met andere compacte knikladers, vergelijk dan zeker het hefvermogen op 1m hoog en volledig geknikt. U zal verbaasd zijn want met een gelijk hefvermogen, geknikt, is AVANT steeds de goedkoopste! Daarbij heeft u 24 maanden volledige fabriekswaarborg, inclusief uurlonen, verplaatsingen en onderdelen. Als u correct vergelijkt merkt u het ook: AVANT komt er steeds als beste uit!

AVANT is de originele fabrikant van de stabielste compacte kniklader op de markt sinds 1991 ! Wereldspeler AVANT heeft sinds zijn oprichting méér dan 80.000 laders aan de man gebracht. In één van de meest geautomatiseerde bedrijven ter wereld bouwt AVANT iedere week meer dan 100 knikladers. Iedere machine wordt onderworpen aan diverse kwaliteitscontroles alvorens aflevering.

AVANT_Benelux.jpg