Up

Landbouw

plus

Veeboederijen

AVANT is de meest veelzijdige machine op de boerderij. Een AVANT kniklader kan veel van de fysiek uitdagende taken op de veehouderij aan, taken die ervoor met de hand moesten gebeuren. Zo was het verdelen van het voer nog nooit zo eenvoudig. 

AVANT op de boerderij - YouTube

Akkerbouw

AVANT heeft de best hef en kantel capaciteiten in zijn klasse, wat hem veelvuldig inzetbaar maakt voor al het werk op de boerderij. Een AVANT is krachtig genoeg om zware lasten te tillen en tegelijkertijd compact genoeg om in smalle ruimtes te kunnen, zo kan hij ook binnen gebruikt worden. Hij kan overweg met big bags, ronde balen, palletten of andere zware lasten en dit kan met een AVANT makkelijk, veilig en snel. Dankzij de telescopische arm kan hij ook taken aan waarvoor hij hoog moet heffen of reiken. 

Pluimvee boederij

Een AVANT uitgerust met onze gekende toebehoren kan het werk op de pluimveehouderij een stuk makkelijker maken.

Kuisen en desinfecteren kan uitgevoerd worden met dezelfde machine die u ook gebruikt als vorklift of om het terrein te onderhouden.

Paarden stallen en manèges

AVANT is een uitstekende all-round machine in en rond paardenstallen. Het is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een betaalbare machine die toch voldoende kracht heeft om ook zwaardere ladingen aan te kunnen zoals strobalen. Dankzij zijn compacte afmetingen kan je ook aan in kleine ruimtes binnen in de stallen om taken uit te voeren die u vroeger met de hand deed. 

Met een AVANT voert u uw werk in en rond de stallen een stuk sneller en makkelijker uit. Je kan het domein proper houden met een gras of klepelmaaier, borstel of sneeuwblazer in de winter. Ook uw bezoekers zullen een proper en goed onderhouden manège altijd appreciëren.