Klanten

AVANT - DE MEEST VEELZIJDIGE VAN DE BOERDERIJ

Een AVANT-kniklader neemt alle fysiek zwaardere handenarbeid op een landbouwbedrijf moeiteloos voor zijn rekening. Daarnaast bent u in staat om ook de lichtere werkzaamheden veel eenvoudiger en sneller uit te kunnen voeren.De mogelijkheden met een AVANT-kniklader zijn eindeloos. 

Een AVANT-kniklader heeft een zeer hoog hefvermogen en werkbereik in verhouding tot de afmetingen van de machine. Hierdoor wordt een AVANT een zeer veelzijdige machine, die geschikt is voor een resem aan werkzaamheden op elk landbouwbedrijf. Een AVANT is krachtig genoeg om zware ladingen van meer dan 1.000 kilo op te heffen en tegelijkertijd is hij compact genoeg om in kleine en smalle (binnen)ruimtes ingezet te worden. Het wordt zeer eenvoudig om grote strobalen, big bags en andere zware materialen te hanteren en, dankzij de telescopische hefarm, op hoogte stapelen. 

Deze eigenschappen, gecombineerd met de lage verbruiks- en onderhoudskosten, maken van AVANT een zeer multifunctionele en onmisbare machine op elk landbouwbedrijf.