Up

Doe-het-zelf

plus

Uw gereedschap speciaal voor huis, tuin of tweede verblijf

AVANT biedt talloze mogelijkheden ook voor uw huis of ontspanningsprojecten in de bouw, tuinaanleg, grondwerken, boswerken enzovoort.

De kniklader zal het hele jaar door inzetbaar zijn en de zwaardere klussen zullen uw favoriete klussen worden. De AVANT en zijn meer dan 200 toebehoren zijn ontworpen voor professionele, je zal veel werk snel gedaan krijgen.

Een prima investering

Een AVANT is een slimme keuze voor kleine bouwprojecten: het verplaatsen van materiaal, afwerking, grondwerken en onderhoud van tuinen en parken. Het is bijna een zo goed als risicoloze investering, want AVANT knikladers houden hun doorverkoopwaarde en zijn erg gewild op de tweedehandsmarkt. 

Misschien wordt een tweedehands AVANT wel uw eerste AVANT?

Makkelijk te bedienen

Onze ingenieurs hebben extra aandacht besteed aan de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De logische bediening helpt om te leren werken met de machines en vragen weinig fysieke inspanning. De betrouwbare kniklader, gecombineerd met een breed gamma aan toebehoren, zal u een leuke tijd laten beleven terwijl u aan het werk bent in uw huis, tuin of vakantieverblijf.

Alle AVANT knikladers zijn ontworpen en gebouwd om uw werk aangenamer en vlotter te laten verlopen. Dankzij de telescoop arm kan u verschillende materialen zoals paletten, afval, stenen, boomstammen etc. verplaatsen en optillen, zonder dat u ze met de hand of gereedschap moet aanraken.