Up

DE KNIKLADERS VAN AVANT: INNOVATIEF EN INTERNATIONAAL VERMAARD

Sinds 1991 heeft Avant Tecno al meer dan 45.000 knikladers vervaardigd in hun fabriek in Ylöjärvi, Finland. De Avant-knikladers worden momenteel  in meer dan 55 landen verkocht.
  • Innovatieve productontwikkeling en uniek ontwerp zijn de kerncompetenties van Avant.
  • De meer dan 190 verschillende aanbouwwerktuigen maken van Avant een uiterst multifunctionele lader.
  • De AVANT-knikladers en aanbouwwerktuigen worden actief ontwikkeld op basis van klantenfeedback. Klantgerichtheid is zeer belangrijk voor Avant om succesvol te zijn ten opzichte van de concurrentie.
  • Alle Avant-laders worden vervaardigd in een moderne en hoog geautomatiseerde fabriek in Ylöjärvi, Finland. De kwaliteitscontrole tijdens het productieproces gebeurt zeer nauwkeurig en alle machines worden zorgvuldig getest alvorens ze afgeleverd worden aan de eindklant.
  • De Avant-knikladers duiken overal ter wereld op in het straatbeeld. De machines worden immers in elk werelddeel verkocht en worden zowel ingezet onder de verschroeiende hitte van de Australische outback als op de ijskoude vlaktes van Siberië.

 CONTACTEER ONS!


quote_sign.png

Wij blijven voor AVANT kiezen, enkel en alleen omwille van de goede ervaringen die we hebben met de machine. De machine is van onschatbare waarde in het dagelijks gebruik in de manège. Het is eens uiterst stabiele machine met een ongelooflijk hoog hefvermogen, ondanks haar zeer compacte afmetingen. We zouden ons geen betere machine kunnen indenken". - Dimitri Engels, Ashford Farm - Bocholt - België


ALLES IN TEKEN VAN KLANTGERICHTHEID

Continue productontwikkeling, effectieve marketing en wereldwijde verkoop, dat zijn de hoekstenen van het succesverhaal van Avant Tecno. Alles staat in het teken van het uitwerken van machines die voldoen aan de specifieke eisen van de Avant-klanten: efficiëntie, veiligheid, veelzijdigheid, gebruiksgemak en ergonomie.

quote_sign.png

Elk jaar ontmoeten we honderden Avant-gebruikers op diverse evenementen over de hele wereld. We luisteren zorgvuldig naar de ervaringen en ideeën van onze klanten. Wanneer deze ideeën worden gecombineerd met de ervaring en knowhow van onze ontwerpers, kunnen we uiteindelijk die producten op de markt brengen, die echt op maat van onze klanten ontwikkeld werden." - Jani Käkelä, CEO, AVANT Tecno Oy

Avant Factory