Up

De meest veelzijdige kniklader ter wereld

ZIE ALLE LADERS

AVANT knikladers

Heffen, verplaatsen, graven … meer dan 200 toebehoren.

Uit de meer dan 200 toebehoren vindt u altijd het perfecte werktuig voor uw AVANT. Vanaf nu zal al het zware werk gebeuren vanuit uw eigen comfortabele AVANT-zetel.

ZIE TOEBEHOREN

Opties

Stel uw AVANT samen op maat van uw werk met de juiste opties. 

ZIE ALLE OPTIES

Klanten

AVANT brengt comfort en vernieuwing bij elke taak. Door naar onze klanten en professionelen uit de industrie te luisteren, hebben we de meest veelzijdige compacte kniklader ter wereld ontwikkeld. Vandaag produceert AVANT meer dan 200 verschillende aanbouwwerktuigen voor talloze toepassingen en deze wordt steeds verder voor en door onze klanten ontwikkeld. 

ZIE TOEPASSINGEN

AVANT – loopt voorop

Wij zijn de pioniers in efficiënte en makkelijk te besturen multifunctionele knikladers met 30 jaar ervaring op dit gebied. We zijn dan ook de experts die de meest veelzijdige compacte laders ter wereld gebouwd hebben. We ontwikkelen innovatieve machines en de meest efficiënte toebehoren samen met onze klanten om elke taak makkelijker te maken. Wij zijn AVANT!

LEES MEER

Play

AVANT in actie

We hebben meer dan 100 video’s van AVANT’s die gebruikt worden voor uiteenlopende taken – ontdek wat bij u past. Duik in de wereld van AVANT en leer de laders en werktuigen in actie kennen op ons YouTube kanaal!
MEER VIDEO’S OP YOUTUBE

Nieuwe producten

De compleet nieuwe 800-serie

ONTDEK MEER

E-serie – De volledig elektrisch aangedreven AVANT

ONTDEK MEER

Leguan Lifts – Straight to the Point

Leguan Liften introduceert al in 1994 de eerste zelf aangedreven hoogwerker. Leguan spinhoogwerkers worden geroemd omwille van hun veelzijdigheid en betrouwbarheid in alle omstandigheden, zelfs op zwaar terrein. Alle machines worden in Finland gebouwd en verkocht over de hele wereld. Ontdek meer of vind een verdeler bij u in de buurt via onze website.

ONTDEK MEER

Contacteer ons

We streven ernaar u de beste klantenservice te bieden. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u andere vragen? We zijn er om u te helpen!

CONTACT INFO

Vind een dealer bij u in de buurt

ZOEK

AVANT Magazine

LEZEN