Up

Terreinaanleg

plus

AVANT – Een efficiënte en nauwkeurige machine voor terreinaanleg

AVANT brengt efficiëntie in de sector van de terreinaanleg dankzij zijn uitgebreid gamma met toebehoren die speciaal ontwikkeld werden voor de noden van de professionele tuinaannemer. 

Dankzij de AVANT aanbouwwerktuigen, kan één AVANT het werk aan van verschillende andere machines. Dat kan gaan van het verplaatsen van grond of materialen, laden en lossen, graven, nivelleren, mengen en zelfs bestraten tot onderhoudswerken als grasmaaien of borstelen enzovoort. Omdat bij het ontwerpen van de AVANT-kniklader het uitganspunt zo compact mogelijk is, kan hij gebruikt worden op elke ondergrond en blijft hij makkelijk te vervoeren op een aanhangwagen van de ene werf naar de andere. Zo wordt elk project een fluitje van een cent, zonder het uiteindelijk doel uit het oog te verliezen, namelijk een tevreden klant en uw eigen tijd en kosten zo laag mogelijk houden.

AVANT TERREINAANLEG - YouTube

Terreinonderhoud het hele jaar door

Dankzij het complete gamma toebehoren van hoge kwaliteit kan je het hele jaar door alle onderhoudstaken aan. In de winter kan je sneeuw ruimen, blazen of borstelen. Ook zand of zout kan dankzij de hydraulische of getrokken verdeler snel verdeelt worden, dit kan zelfs tegelijkertijd met het ruimen gebeuren. 

De optionele ruime cabine uitgerust met een efficiënte verwarming garandeert steeds comfortabele werken ongeacht de weersomstandigheden. Verschillende borstels of zijborstels al dan niet met opvangbak zijn het ideale gereedschap om straten, parken of tuinen schoon te maken. 

Het complete AVANT toebehoren gamma is ook beschikbaar voor onderhoudswerken in parken, tuinen begraafplaatsen of andere groene zones.

Uiteenlopend en efficiënt

In de tuinaanleg kan de werkomgeving en ondergrond enorm verschillen van project tot project. 

Wanneer u zich snel van de ene naar de andere werf moet verplaatsen is het een groot voordeel dat de AVANT’s makkelijk te transporteren zijn. Onze compacte knikladers kunnen in verschillende terreinen werken en kunnen steeds vervoerd worden met een geremde aanhangwagen. 

Geen twee dagen zijn dezelfde als u met een AVANT werkt: hij kan verschillende taken uitvoeren en diverse klanten verder helpen. 

Wil u ook tijdens de winter door kunnen werken? Eén van onze veelzijdige knikladers is alles wat u nodig hebt. Uw AVANT hoeft ook tijdens de winter niet stil te staan: met de juiste aanbouwwerktuigen kan u zelfs in de sneeuw verder werken. 

Ergonomisch in gebruik

Met een AVANT rijden is weinig belastend voor het lichaam en de houding van de bestuurder, omdat u op een ergonomische bestuurderszetel zit met het stuurwiel en de bediening binnen handbereik. 

Het AVANT snelkoppelingssysteem voor de toebehoren zorgt samen met de multi-connector (voor het aankoppelen van de hydraulische leidingen) dat u makkelijk kan wisselen van onderdeel, dit maakt het ook makkelijker voor de operator. De bestuurder kan productiever en vlotter werken terwijl de kniklader het zware werk voor u doet.