Terreinaanleg

NEEM EEN VLIEGENDE START MET AVANT

Een AVANT-kniklader is de perfecte werkpartner voor terreinaanleg. Het is immers een ongelooflijk veelzijdige kniklader, die gebruikt kan worden, zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen en openbare ruimtes.

Het uitgebreide gamma aan aanbouwwerktuigen zorgt er voor dat de machine ingeschakeld kan worden voor een veelheid aan werken.

BEHANDEL DELICATE ONDERGRONDEN MET GROTE ZORG

Het besturingssysteem met vast knikpunt en het lage eigengewicht van de machine, maakt dat AVANT-knikladers perfect inzetbaar zijn op delicate ondergronden zoals gazons, opritten, etc... 

Daarnaast is een AVANT, dankzij zijn uitzonderlijke kracht, eveneens geschikt voor het zwaardere werk, zoals bijvoorbeeld het opheffen en vervoeren van zware palletten klinkers ed...

De hydrostatische aandrijving en de, via de joystick bediende, telescopische laadarm zorgen voor uitzonderlijke prestaties van de kniklader.

VEELZIJDIG EN EFFICIËNT

In landschapsarchitectuur kunnen de werkomgevingen en werven enorm verschillen van project tot project. Wanneer u zich in een snel tempo van de ene naar de andere werf moet kunnen verplaatsen, is het van het grootste belang dat uw machine zich hier optimaal voor leent. De compacte knikladers van AVANT bieden hiervoor de ideale oplossing: ze kunnen immers gebruikt worden in diverse werkomstandigheden en zijn daarnaast nog eenvoudig te transporteren op een aanhangwagen.