NIEUWS

De verbintenis tussen AVANT Machinery en Yanmar wordt nu al een geslaagd huwelijk genoemd. Voor de groensector wordt het een praktische één-loket-formule: je kan immers bij dezelfde dealer terecht voor de aankoop én de service van een AVANT kniklader of een Yanmar tractor. Daarmee zet de 'Verborgen parel van Harelbeke' een flinke stap richting groensector en vervult het de eigen groeiambitie op geloofwaardige wijze.
Het nieuwe AVANT Magazine is er! Lees alles over de nieuwe AVANT 800-serie, heel wat nieuwe toebehoren, de AVANT programma's en nog zoveel meer!
Op 21 juni vieren de Finnen Midzomernacht. Maar bij ons begint het feest al op 1 juni! Kijk snel verder voor alle details!
De nieuwe 800-serie heeft een hefcapaciteit van 1.900 kg en een hefhoogte van 3,5 m. De afmetingen van de machine blijven zeer compact met een breedte van slechts 1,5 m, een lengte van 3,4 m en een hoogte van 2,2 m. Het gewicht blijft beperkt tot 2.500 kg.
Download de informatiefiche voor alle details!
Het gloednieuwe AVANT magazine is beschikbaar!
Ontdek snel onze tijdelijke leasingactie voor een AVANT 200 en een AVANT 423!
Van zondag 9 tot dinsdag 11 september vind je ons in het Park van Laken in Brussel op stand 30!

EVENEMENTEN

Ook dit jaar is AVANT Machinery aanwezig op Agribex! Van 3 tot en met 8 december vind je ons terug in paleis 9 stand 9104. Kom zeker langs en ontdek onze nieuwigheden en aantrekkelijke condities. Bovendien zal de nieuwe AVANT 860i ook aanwezig zijn. Tot dan!
Van 26 tot en met 30 december staan we met onze machines op Jumping Mechelen. Hier stellen we tal van nieuwigheden voor, zeker de moeite om langs te komen! Bovendien kan je genieten van tal van voordelen en condities. Tot dan!
De nieuwe 800 Serie vertrek op tournée! Ontdek hier alle data en plaatsen waar de AVANT 860i Roadshow halt houdt bij het AVANT Center in uw buurt!
Bezoek stand 628 tijdens de 21ste editie van De Groene Sector Vakbeurs, hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche, en ontdek de nieuwe AVANT 860i!