NIEUWS

Het nieuwe AVANT Magazine is er! Lees alles over de nieuwe AVANT 800-serie, heel wat nieuwe toebehoren, de AVANT programma's en nog zoveel meer!
Op 21 juni vieren de Finnen Midzomernacht. Maar bij ons begint het feest al op 1 juni! Kijk snel verder voor alle details!
De nieuwe 800-serie heeft een hefcapaciteit van 1.900 kg en een hefhoogte van 3,5 m. De afmetingen van de machine blijven zeer compact met een breedte van slechts 1,5 m, een lengte van 3,4 m en een hoogte van 2,2 m. Het gewicht blijft beperkt tot 2.500 kg.
Download de informatiefiche voor alle details!
Het gloednieuwe AVANT magazine is beschikbaar!
Ontdek snel onze tijdelijke leasingactie voor een AVANT 200 en een AVANT 423!
Van zondag 9 tot dinsdag 11 september vind je ons in het Park van Laken in Brussel op stand 30!

EVENEMENTEN

Avant Machinery is aanwezig op de Nationale Grasdagen in Pittem op 4 en 5 september!
Van 10 tot 12 september, tijdens de tweejaarlijkse groen/grijze vakbeurs GroenTechniek Holland, is AVANT aanwezig op het expoterrein van Walibi in Biddinghuizen!
Avant Machinery is van 11 tot 15 september aanwezig op dé internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. Bezoek onze stand A03.
Avant Machinery is aanwezig tijdens de tweejaarlijkse land- en tuinbouwbeurs in Oudenaarde op 21 en 22 september.
De nieuwe 800 Serie vertrek op tournée! Ontdek hier alle data en plaatsen waar de AVANT 860i Roadshow halt houdt bij het AVANT Center in uw buurt!