NIEUWS

Wij werken weer met de deuren en poorten open. Ook zijn we opnieuw op zaterdagvoormiddag open. We werken veilig met de COVID-19 richtlijnen. Al onze verhuurmachines worden bij iedere verhuurbeurt grondig gekuist.
De verbintenis tussen AVANT Machinery en Yanmar wordt nu al een geslaagd huwelijk genoemd. Voor de groensector wordt het een praktische één-loket-formule: je kan immers bij dezelfde dealer terecht voor de aankoop én de service van een AVANT kniklader of een Yanmar tractor. Daarmee zet de 'Verborgen parel van Harelbeke' een flinke stap richting groensector en vervult het de eigen groeiambitie op geloofwaardige wijze.
Het nieuwe AVANT Magazine is er! Lees alles over de nieuwe AVANT 800-serie, heel wat nieuwe toebehoren, de AVANT programma's en nog zoveel meer!
Op 21 juni vieren de Finnen Midzomernacht. Maar bij ons begint het feest al op 1 juni! Kijk snel verder voor alle details!
De nieuwe 800-serie heeft een hefcapaciteit van 1.900 kg en een hefhoogte van 3,5 m. De afmetingen van de machine blijven zeer compact met een breedte van slechts 1,5 m, een lengte van 3,4 m en een hoogte van 2,2 m. Het gewicht blijft beperkt tot 2.500 kg.
Download de informatiefiche voor alle details!
Het gloednieuwe AVANT magazine is beschikbaar!
Ontdek snel onze tijdelijke leasingactie voor een AVANT 200 en een AVANT 423!
Van zondag 9 tot dinsdag 11 september vind je ons in het Park van Laken in Brussel op stand 30!

EVENEMENTEN