Up

COVID 19 update

Beste klant,

Omdat de gezondheid van iedereen primeert, passen wij de werking van ons bedrijf aan, aan de nieuwe maatregelen, maar wat betekent dit voor u als klant?

 

Voor de verkoop van (nieuwe) machines De showroom blijft gesloten tot en met 15 december, maar via de verschillende digitale kanalen (website, mail, telefonisch en social media) blijft ons verkoopteam bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan er op rekenen dat u met hetzelfde vakkundig advies benaderd wordt, in de aankoop van een (nieuwe) machine, waarbij wij nog steeds een voorstel op maat van uw behoefte uitwerken.

Heeft u in de voorbije periode een machine bij ons gekocht, dan kan de aflevering nog steeds doorgaan. Wij contacteren u voor een afspraak en verzorgen een aflevering met respect voor de huidige maatregelen.

 

Voor de dienst-na-verkoop: Onze werkplaats blijft open voor onderhoud en herstelling. De werkplaats mag niet door externen of klanten worden betreden.

 

Voor het magazijn: We vragen u om de onderdelen telefonisch of via mail te bestellen zodat wij alles kunnen klaarzetten voor afhaling. Onderdelen kunnen afgehaald worden met respect voor social distance.

 

Voor de verhuurdienst: Via de verschillende digitale kanalen (website, mail, telefonisch en social media) blijft onze verhuurdienst beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Bestellingen en afleveringen blijven nog steeds doorgaan. Wij contacteren u voor een afspraak en verzorgen een aflevering met respect voor de huidige maatregelen. Onze openingsuren voor de verhuurdienst passen zich aan: op zaterdag zijn we gesloten.

Hou onze pagina in het oog voor verdere informatie. We houden u op de hoogte van elke evolutie van onze dienstverlening.

Wij hopen ondertussen dat zowel u als onze medewerkers deze periode gezond en wel kunnen doorkomen.

Wij kijken alvast uit om u terug in de showroom te mogen verwelkomen.

Het AVANT Machinery team #savepartnership