Up

12 dec. 2022

 

 

 

Scherm­afbeelding 2022-12-08 om 15.28.40.png

Scherm­afbeelding 2022-12-08 om 15.28.16.png

 

 

 

 

stvv4.png

stvv2.png

STVV haalt drie punten binnen met een AVANT 635

Avant Machinery heeft een hart voor voetbalclub STVV. Dit jaar ging de Sint-Truidense Voetbalvereniging op zoek naar een machine voor een perfect gemaaide grasmat op hun oefencomplex . De oplossing? Een AVANT 635.

Al verschillende jaren is Avant Machinery dé trotse partner van voetbalclub STVV. In oktober leverde Avant Machinery een AVANT 635 aan deze Sint-Truidense Voetbalvereniging. Een krachtige, wendbare en multifunctionele machine gecombineerd met een AVANT-grasmaaier 1500.

Deze grasmaaier, de grootste grasmaaier uit het AVANT-gamma heeft een maaibreedte van 1500mm en is uitgerust met mulchmessen. Waardoor STVV kan trainen op een perfect gemaaide grasmat.

Naast deze grasmaaier leverde Avant Machinery ook een FORESTEEL-aanhangwagen met een AVANT-bladzuiger. Hierdoor kan men naast het perfect maaien van hun grasmat, ook eenvoudig en effectief bladeren opruimen, zelfs wanneer deze bladeren nat zijn of gemengd zijn met takken. De combinatie van een AVANT 635 met de AVANT-grasmaaier 1500 en een FORESTEEL-aanhangwagen met de AVANT-bladzuiger zorgt voor een grasmat van het hoogste niveau, een niveau dat voetbalclub STVV nodig heeft.

Met deze opties benadrukt Avant Machinery de multifunctionaliteit en het maximaal gebruiksgemak van hun knikladers. De beste greenkeeper van België? Een AVANT natuurlijk!