Up

31 okt. 2022

 

Op weg naar een diploma met behulp van een AVANT

 

Al verschillende jaren levert AVANT Machinery multifunctionele knikladers aan de tuin- en landbouwschool te Sint-Truiden, Hasp-O Stadsrand. Dit schooljaar 2022-2023 zal in het teken staan van de Avant 735. Deze performante machine blinkt uit in gebruiksgemak en zal multifunctioneel inzetbaar zijn op het prachtige domein van deze campus.   

Begin oktober verraste AVANT Machinery de leerlingen van het 7de jaar, in de opleiding Tuinaanleg- en onderhoud met een nieuwe kniklader, de Avant 735. Zijn compacte afmetingen in combinatie met zijn kracht openden al snel de ogen van de leerlingen. Praktijkleerkrachten Tom en Peter haalden aan dat deze machine het perfecte hulpmiddel is om de leerlingen op te leiden tot professionele tuinaannemers.

Naast de opleiding Tuinaanleg en -onderhoud wordt deze kniklader nog voor andere opleidingen ingezet zoals voor de opleidingen: Dierenzorg, Tuinbouw, Groenvoorziening, Tuinbouwproductie en Fruitteelt. Daarnaast bezorgde AVANT Machinery ook 3 verschillende aanbouwwerktuigen bij de Avant 735, namelijk de grondbak, de mestvork en de palletvork. 

Bij de levering van deze Avant 735 kregen de leerlingen van coördinator afleveringen Bert,  een opleiding inzake gebruik en dagelijks onderhoud van deze machine. Later dit jaar volgt er nog een opleiding in de Avant Academy, waarbij ze een intern rijbewijs ontvangen om met de Avant 735 te mogen rijden op de campus.

Deze partnership tussen AVANT Machinery en Hasp-O stadsrand is de ideale manier om leerlingen op te leiden met de juiste machine.

Onze toekomstige tuinaannemers kunnen zich niet beter voorbereiden op hun professionele carrière, dan met behulp van een Avant kniklader. En wat zijn ze enthousiast!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide