Up

17 jan. 2023

 

FWD Machinery: De nieuwe verdeler van de merken AVANT en LEGUAN voor de regio’s Utrecht en Gelderland-Zuid 

Per 1 januari 2023 is FWD Machinery gestart als officiële verdeler van AVANT-knikladers en LEGUAN-spinhoogwerkers voor de regio’s Utrecht en Gelderland-Zuid. Het nieuwe AVANT-center, dat tijdelijk in Erichem, vlak naast de A15 in Tiel-West gevestigd is, wordt dagelijks geleid door Willem van Eck. Op deze locatie aan de Lutterveldweg kunnen klanten het ruime gamma aan AVANT-knikladers en toebehoren komen bezichtigen.

 

DSC_3973.JPG

 

 

AVANT-filosofie

 

Importeur AVANT Machinery uit Sint Truiden spreekt het vertrouwen uit voor de toekomst. “De keuze om met nieuwkomer FWD Machinery te starten, geeft aan dat wij als bedrijf veel belang hechten aan de dienst-na-verkoop en de maximale ontzorging van AVANT-gebruikers ” aldus Walter Boonen, Sales Manager AVANT.

 

“We houden vast aan de samenwerking met zelfstandige AVANT-centers, die de ‘AVANT-filosofie’ voor de volle 100% uitdragen. Willem heeft in het verleden al bewezen een echte ‘AVANT-ambassadeur’ te zijn. Vandaar dat het vertrouwen groot is. Daarenboven wil AVANT Machinery de groei van afgelopen jaren consolideren, niet alleen door een verdere stijging van het verkoopvolume, maar zeker ook op gebied van Aftersales en Rental.

Ook nadat een klant zijn machine gekocht heeft, is het aan ons en onze AVANT-centers om de hoge verwachtingen omtrent het merk AVANT te blijven waar maken. En FWD Machinery gelooft volledig in deze filosofie”

Forward met AVANT

 

FWD Machinery staat voor het Engelse ‘Forward’; vooruit en vooruitstrevend. Ondanks dat het bedrijf pas net gestart is, is Willem al jaren een vertrouwd gezicht bij menig kniklader-gebruiker in de regio. “Ik ben een echte perfectionist en hou ervan de klant van A tot Z te ontzorgen. FWD staat voor totaalservice op regionaal niveau. Daarnaast zullen het persoonlijke karakter, de snelle besluitvorming en lokale betrokkenheid belangrijke hoekstenen zijn voor de klanttevredenheid en daarmee voor het succes van deze startende onderneming”, benadrukt directeur/eigenaar Willem van Eck.