OSLAGBART PRIS-/PRESTANDAFÖRHÅLLANDE

 

UNIKA EGENSKAPER

Avant introducerade en helt elektrisk, batteridriven lastareserie på marknaden som första tillverkare. Lastaren med inga utsläpp och minimal ljudnivå är ett svar på framtidens efterfrågan och e-serien erbjuder samma komfort och egenskaperna som 500-serien med dieselmotor. Mångsidighet, kompakta dimensioner och smidig rörlighet gör det möjligt att arbeta i flera olika arbetsmiljöer. 

HASTIGHET OCH DRAGKRAFT

Körhastigheten på e-serien är 10 km/h, tillräckligt när man inte behöver köra längre sträckor och jobbar på byggplatser och likadana begränsade omgivningar. Tack vare elmotorer är e-serien mycket passande för inomhuskörning. Poclain-motorer garanterar en bra dragkraft och hela effekten och vridmomentet av elmotorn är genast tillämpbara. 

AVANCERAD TEKNIK

Den steglösa hydrauliska transmissionen på Avant e-serien garanterar bekväm framdrivning. Det är lätt att köra lastaren och det finns knappast inga förbrukningsdelar. Underhåll innehåller för det mesta att smörja delar och t.ex. det finns bara ett filter: ett returfilter i det hydrauliska systemet. I helhet är e-serien en mycket behaglig partner både ur manövrerings- och underhållssynpunkt. Mångsidigheten och det breda tillvalutbudet gör e-serien det rätta valet för många olika jobb.