EKONOMISK
 

SAMMA MASKIN FÖR MÅNGA JOBB

Tack vare det breda redskapsurvalet med över 190 olika redskap är Avant en mycket mångsidig maskin och byte av redskap är mycket snabbt och lätt. Du kan alltså göra alla möjliga jobb med samma maskin genom att bara byta redskap.

 

700_properties_economy_one_machine_many_purposes.jpg

LÅGA DRIFTSKOSTNADER

Drifts- och underhållskostnader av den batteridrivna e-serien är mycket låga. Det finns inga bränslekostnader och elmotorer behöver inget underhåll eller byte av filter/olja. Tack vare inbyggd laddningsenhet kan man ladda e-serien överallt där det finns ett 230V/10A eluttag. Även däckslitage på en midjestyrd lastare är minimalt under normala förhållanden.

 

 

LÅGT UNDERHÅLL

Tack vare den okomplicerade och väl genomtänkta konstruktionen samt högkvalitativa komponenter är behovet av underhåll och därmed underhållskostnaderna betydligt lägre. Batteripaketet och elektriska systemet av e-serien behöver praktiskt inget underhåll och det finns bara ett returfilter i det hydrauliska systemet.

 

 

KOMPAKT OCH STARK KONSTRUKTION

Avant-lastare har testats i kylan på Antarktis och i hettan i Mellanöstern. Omfattande erfarenhet och testning i olika arbetsförhållanden garanterar att lastaren fungerar i  heavy duty jobb på olika arbetsplatser.

700_properties_economy_compact_strong_structure.jpg