PERFEKT KOMBINATION AV EFFEKTIVITET OCH SMIDIGHET

 

RÄTT STORLEK

Avant 600-serien kombinerar utmärkt lyftkapacitet med kompakta mått och effektiv arbetshydraulik som har tillräckligt med oljeflöde för nästan alla Avant redskap. Tipplasten på 600-serien är hela 1.000 kg. Tack vare de kompakta dimensionerna kan man arbeta även i trånga utrymmen.
 

HASTIGHET OCH DRAGKRAFT

Det finns tre modeller i 600-serien som skiljer sig från varandra huvudsakligen i motoreffekt och körhastighet. Avant 630 och 635 är utrustade med 1-hastighets Poclain-drivmotorer medan 640 har 2-hastighetsmotorer.

Max. körhastighet på Avant 640 är hela 22 km/t, vilket gör den en mångsidig fastighetsskötselmaskin och är bekvämt när man måste köra längre distanser.

Max. körhastighet på Avant 630 och 635 är 14 km/t – bra för kortare sträckor och på byggplatser.
 

KOMFORT

Avant 600-serien är mycket stabil att köra tack vare den låga tyngdpunkten. Olika däckalternativ gör det också möjligt att ytterligare stabilisera maskinen. Sikten från förarsitsen är utmärkt och föraren behöver inte luta sig ut för att se redskapet. Lastaren är lätt att köra och manövrera., och tillval som smooth drive, förarhytt osv. förbättrar användarkomfort också.