EFFEKTIVITET

 

UTMÄRKT VIKT-EFFEKT-FÖRHÅLLANDE

Trots de kompakta mått och den låga egenvikten på 200-serien är lyftkraften förvånandsvärd hög, praktiskt taget 50 % av egenvikten. 200-serien är mycket smidig och stark och dessa egenskaper är speciellt nyttiga när man arbetar på gården och även vid mera krävande jobb. Den låga egenvikten och midjestyrningen är en stor fördel när man arbetar på känsliga ytor som gräsmattor. Tack vare midjestyrningen är 200-serien också lätt att köra, och lära sig att köra.

Avant 200-serien passar utmärkt för olika grönytevårds- och parkanläggningsjobb samt häststallar och lättare bygg- och rivningsjobb inomhus. Tack vare de kompakta mått behöver maskinen inte mycket plats vid lagring och är lätt att transportera på släp t.ex. mellan hem och sommarhus.

Den kompakta och lättmanövrerade 200-serien är en mycket mångsidig maskin för ett flertal jobb. Den har tillräckligt med kraft för att arbeta effektivt året runt. Dessa egenskaper är speciellt viktiga när det finns många olika, inte nödvändigtvis så erfarna användare. Säkerheten kommer i första hand och 200-serien är utrustad med en ROPS-säkerhetsbåge och FOPS-skyddstak som standard. Servicepunkterna sitter lätt tillgängliga och lastaren är lätt att underhålla.

Det är lätt och bekymmersfri att arbeta med Avant 200-serien. Speciell uppmärksamhet har fästs vid arbetskomfort samt redskap som har konstruerats med hänsyn till kundernas behov och önskemål. Arbete med Avant-kompaktlastare ökar arbetseffektiviteten och sparar din tid. Du har även mera tid med familjen när du jobbar med Avant, med hela teamet samtidigt i trädgården.

 

 

LÄTT ATT KÖRA

Det är mycket lätt att lära sig köra en Avant-lastare. Framdrivningen kontrolleras med två pedaler – körning framåt-bakåt – och med ratt. Tack vare de kompakta mått och den utmärkta sikten kan föraren se hela maskinen och redskapet från förarsitsen. Även om man inte har erfarenhet av Avant-lastare på förhand, kan man börja arbeta efter en kort träning.

 

 

HASTIGHET

Körhastigheten på AVANT 200-serien är 10 km/t, tillräckligt när man inte behöver köra längre sträckor och jobbar på byggplatser och likadana begränsade omgivningar.