HATÉKONY RAKODÓGÉP

 

TELESZKÓPOS GÉM, NAGY EMELŐKAPACITÁS

Az Avant jól ismert teleszkópos gémjéről. Ez a gépkialakítás kompakt gépméret mellett nagyon jó emelési tulajdonságokat kölcsönöz a gépnek. Behúzott teleszkópgémmel nagy teherbírás, míg kitolt gémmel kiváló rakodási magasság érhető el. Legtöbb esetben a teherbírás sokkal fontosabb lehet, mint az emelési magasság.

 

 

GYORS ÉS EGYSZERŰ ADAPTERCSERE

Az adapter csatlakozó rendszer nagyon egyszerű és gyors csatlakoztatást tesz lehetővé. Ez egy mechanikus, félautomata rendszer, ami azt jelenti, hogy az adapter felvétele és rögzítése közvetlenül a vezetőülésból elvégezhető annak hátrabillentésével.

A géphez elérhető hidraulikus adapter gyorscsatlakozó is. Ez a gyorscsatlakozó lehetővé teszik, hogy az adapter rögzítése és oldása is a fülkéből, kiszállás nélkül történjen.

A hidraulikatömlők csatlakoztatására hivatott multi-connector rendszer a legfejlettebb megoldás a piacon. Könnyedén csatlakoztatható, oldható erőkifejtés nélkül, egykezes művelettel akár járó motor és/vagy nyomás alatt lévő adapter esetén is. Könnyedén és finoman csatlakoztatható minden körülmény között és csak egyféleképpen illeszthető össze. A művelet olajcseppenés mentes, így az adaptercsere többé nem az olajfolyásról szól.

 

 

EGYSZERŰ GÉPKEZELÉS

A derékcsuklós Avant gépek vezetése nagyon gyorsan megtanulható. A gép irányítása a kormánnyal, menetelése két pedállal történik, egyik pedállal előre, másikkal hátrafelé halad a gép. Az Avant kompakt mérete megkönnyíti a vezetést, mivel kiváló rálátást biztosít a gép közvetlen környezetére és az adapterre úgy, hogy a gépkezelő mindig ülve maradhat. Ha Ön korábban még soha sem ült Avant minirakodón, akkor is csupán pár óra gyakorlás szükséges, hogy problémamentesen üzemeltesse a gépet.