SOKOLDALÚSÁG

 

TÖBB, MINT 190 KÜLÖNBÖZŐ MUNKAESZKÖZ

Az AVANT adapterekkel az AVANT rakodógépek a lehető legjobb teljesítményt tudják nyújtani melyek tervezésénél/gyártásánál a következők a főbb szempontok:

KOMPATIBILITÁS

A leghatékonyabb gép-adapter kapcsolatot akkor lehet elérni, ha a géphez a kimondottan hozzá készített adaptereket kapcsolják. Az AVANT rakodógépek méretei, a segédhidraulika teljesítménye, és a rakodógépek egyéb kiemelkedő tulajdonságai teljes összhangban vannak az adapterekkel.

HATÉKONYSÁG

Az AVANT adapterek munkahatékonysága nagyon fontos szempont, így azokat úgy tervezték, hogy az AVANT rakodógépekkel a lehető legjobb gép-adapter kombinációt alkossák.

TARTÓSSÁG

Az AVANT adaptereket folyamatos, nehéz igénybevételt jelentő munkafeladatokra tervezték.

BIZTONSÁG

Az adapterek tervezésekor különleges figyelmet fordítottak a biztonságra. 

“NÉGY ÉVSZAKOS” HASZNÁLHATÓSÁG

Az Avant rakodógépeket és adaptereiket egész évben kiválóan használhatja. Az elérhető kabin opcióknak, munkalámpáknak és a számos technikai megoldásoknak köszönhetően a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítja a legdurvább viszonyok között is, fagyos hidegben, melegben és esőben egyaránt. A számos opciónak köszönhetően az évszaktól függetlenül sokoldalú marad a gép. A széles adapterkínálatnak köszönhetően nem áll a gép az év nagy részében kihasználatlanul, hanem minden időben, minden évszakban hasznos munkára fogható.

KOMPAKT RAKODÓGÉP

A kompakt rakodó fogalma nem mindig egy kis teljesítményű gépre utal. A piacon előforduló hasonló derékcsuklós rakodókkal összehasonlítva az Avant befoglaló méretei jelentősen kisebbek. Ennek köszönhetően kiváló rálátást biztosít a gép közvetlen környezetére és hatékonyan használható szűk helyeken is. Az Avanttal dolgozva Ön azt érzi, hogy minden körülmények között uralja a gépet. 

GYEPKÍMÉLŐ

A kis tömegű gép és a derékcsuklós szerkezet kombinációjának köszönhetően bátran ráhajthat az érzékeny füvesített felületekre vagy térburkolatra anélkül, hogy abban kárt tenne. Ezzel rengeteg idős spórolhat meg, mivel a munka végeztével nincs szükség helyreállítási munkára. Ezeken túl az Avant hatékony, nagy teljesítményű fűnyíróként is használható.

700_properties_versatility_gentle_lawnmower.jpg