KABIN OPCIÓK

Az Avant 700-as széria alapfelszereltségét képező minősített ROPS/FOPS biztonsági borulókeret a sötétített plexitetővel egy négypontos struktúra, ami teljes körű védelmet nyújt a képkezelőnek. Az opcióként rendelhető három különböző kabinkialalakítás a különböző komfortigényekre nyújt megfelelő alternatívákat.

L

700_properties_cabin_L.jpg

Az AVANT L kabin a gazdaságos és megfelelő választás, ha a kezelőt védeni akarjuk az esőtől, széltől, hóeséstől. Ezzel a kabinkialakítással is jelentősen növelhető a komfortérzet, és ezáltal a munkavégzés hatékonysága. Ez a kabin a 700-as széria standard ROPS borulókeretére szerelhető, ezáltal a borulásvédelem garantált. Az L kabin három oldalról nyújt védelmet, a csomag tartalmazza az ablaktörlővel ellátott első szélvédőt, jobboldali ablakot és a hátsó szélvédőt.

 

 

LX

Az AVANT LX kabin az L verzióhoz képest a fűtött kabin előnyeit biztosítja. A LX kabin az L kialakításon túl tartalmaz kabinajtót és fűtőberendezést, ami tovább növeli a kezelő komfortérzetét és a gép felhasználhatóságát nehéz időjárási viszonyok közepette is. Ráadásul a meleg, nyári időszakban az ajtó és az ablakok szükség szerint egyszerűen leszerelhetők. Az opcionális sárga forgófény, valamint a közúti világító- és jelzőberendezéseket tartalmazó készlet az L és LX verziókhoz is rendelhetőek.

700_properties_cabin_LX.jpg

 

 

DLX

700_properties_cabin_DLX.jpg

Az új DLX kabin tervezésénél a kiindulópont az ergonómia és a gépkezelő munkakörülményeinek további fejlesztése volt. A DLX kabin úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsa a legdurvább viszonyok között is, hidegben és melegben, napsütésben és esőben egyaránt. A fejlesztés eredményeként nagyobb let a tér a kabinban, nőttek az üvegfelületek és csökkent a zajszint. Végre elérhető lett a sokak által várt klímaberendezés és a légrugós vezetőülés is.