AZ AVANT LEGNAGYOBB ÉS LEGERŐSEBB SZÉRIÁJA

 

EMELÉSI KAPACITÁS

Az Avant 700-as széria fejlesztésének fókuszában az emelési kapacitás állt. A gép nagyobb fizikai méreteiből adódóan természetesen stabilabb marad nehéz teher emelésekor is. A 700-as széria gépeinek a maximális emelőkapacitása akár az 1600 kg-ot is elérheti, a maximális felszakítóerő pedig 35%-kal nagyobb, mint a 600-as Avantoké. Ez az, amikor a méretekből fakadó előnyöket maximálisan kiaknázzuk!

700_properties_largest_strongest_series_lifting_ability.jpg 

TOLÓERŐ ÉS MENETELÉSI SEBESSÉG

Az új AVANT 760i model vezetéstechnikai szempontból a legmodernebb műszaki megoldásokkal rendelkezik, aminek köszönhetően az elérhető legnagyobb utazó sebesség 30 km/h. Az AVANT 760i motorteljesítménye 20%-kal, nyomatéka 40%-kal nagyobb, míg az üzemanyag fogyasztása 20%-kal alacsonyabb, mint a 750-es testvérének.

Az Avant 750 model maximális menetelési sebessége 25 km/h. Hatékonyan és sokoldalóan felhasználható városi fenntartó gépként.

Az Avant 745 model maximális menetelési sebessége 14 km/h, ezért építőipari, mezőgazdasági vagy kisebb kiterjedésű munkaterületekre ajánlott. 

KOMFORT

A Avant 700-as széria tengelytávja 76 cm-rel hosszabb, mint a 600-as és 500-as gépeké. A nagyobb kerekeknek köszönhetően magasabb a vezetési komfortérzet, ami kifijezetten nagyobb sebességnél érezhető. Az kabinhoz választható opciók, kiegészítők széles választéka a különböző komfortigényekre nyújt megfelelő alternatívákat.

700_properties_largest_strongest_series_comfort.jpg