KOMOLY HIDRAULIKUS TELJESÍTMÉNY MUNKAESZKÖZÖK HATÉKONY MŰKÖDTETÉSÉHEZ

KIEMELKEDŐ MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK

A 400 széria kis tömege és mérete ellenére meglepően nagy teherbírású, saját tömegének kb. 50%-át képes felemelni. A minirakodó fordulási sugara kisebb, mint 2 méter, így gyakorlatilag majdnem helyben képes megfordulni. A teleszkópos kitológém választható felszereltség a 400-as szériánál, alkalmazásával nem változik a gép mérete, viszont rakodási magassága 2,8 méter lesz. 

THE MOST ADVANTAGEOUS ARTICULATED DIESEL LOADER FROM AVANT

Az Avant 420 a legelőnyösebb dízel minirakodó. Ez egyben az Avant legkisebb dízel motorral hajtott rakodógépe. Az Avant 400 modelek maximális menetelési sebessége 12 km/h. 

SOKOLDALÚSÁG

Az Avant 400-as széria kis mérete és manőverezőképessége miatt rendkívül sokoldalú alapgép az év bármely évszakában jelentkező, legkülönbözőbb kihívásokat jelentő feladatok ellátásához. A mintegy 100 tagból álló munkaeszköz választék egész évben hatékony munkavégzést biztosít. Rutinos gépkezelővel a gép méreteiből és manőverezhetőségéből adódó előnyei rendkívül jól kihasználhatóak. A 400-as széria teljesítménye megfelelő a legtöbb adapter működtetéséhez. Biztonsági szempontból első osztályú, a ROPS vizsgás borulókeret standard felszereltség. Egyszerűen, gyorsan szervizelhető.