VERSATILITY

 

TÖBB, MINT 50 KÜLÖNBÖZŐ MUNKAESZKÖZ

Az AVANT adapterekkel az AVANT rakodógépek a lehető legjobb teljesítményt tudják nyújtani melyek tervezésénél/gyártásánál a következők a főbb szempontok:

KOMPATIBILITÁS

A leghatékonyabb gép-adapter kapcsolatot akkor lehet elérni, ha a géphez a kimondottan hozzá készített adaptereket kapcsolják. Az AVANT rakodógépek méretei, a segédhidraulika teljesítménye, és a rakodógépek egyéb kiemelkedő tulajdonságai teljes összhangban vannak az adapterekkel.

HATÉKONYSÁG

Az AVANT adapterek munkahatékonysága nagyon fontos szempont, így azokat úgy tervezték, hogy az AVANT rakodógépekkel a lehető legjobb gép-adapter kombinációt alkossák. 

TARTÓSSÁG

Az AVANT adaptereket folyamatos, nehéz igénybevételt jelentő munkafeladatokra tervezték.

BIZTONSÁG

Az adapterek tervezésekor különleges figyelmet fordítottak a biztonságra.

“NÉGY ÉVSZAKOS” HASZNÁLHATÓSÁG

Az Avant rakodógépeket és adaptereiket egész évben kiválóan használhatja. Az elérhető kabin opcióknak, munkalámpáknak és a számos technikai megoldásoknak köszönhetően a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítja a legdurvább viszonyok között is, fagyos hidegben, melegben és esőben egyaránt. A számos opciónak köszönhetően az évszaktól függetlenül sokoldalú marad a gép. A széles adapterkínálatnak köszönhetően nem áll a gép az év nagy részében kihasználatlanul, hanem minden időben, minden évszakban hasznos munkára fogható. 

GAZDAG FELSZERELTSÉG

Számos felszereltség elérhető az Avant 300-as szériához, ami kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a munkavégzést. Ilyen például:

  • Teleszkópos kitológém
  • Munkalámpa
  • Pótsúlyok
  • Gumiabroncsok széles választéka