FÜRGE ÉS KOMPAKT

 

HELYBEN MEGFORDUL

Az Avant 300-as széria csúszókormányzású rakodógép, ami azt jelenti, hogy képes helyben, saját tengelye körül megfordulni, így rendkívül fürge és jól manőverezhető szűk helyeken is. Emiatt az Avant 300-as széria nagyon népszerű típus a mezőgazdasági területen, ahol ez a műszaki megoldás az egyetlen lehetőség a helyhiány miatt. 

RENDKÍVÜL KOMPAKT FELÉPÍTÉS

A gép befoglaló méreteiből adódóan az Avant 300-as széria a legkisebb Avant rakodógép. A kompakt méret és a rendkívül jó fordulékonyság ötvezete teszi lehetővé, hogy a géppel meg tudunk fordulni az etetőúton, a jászlak között, így nincs szükség hosszú tolatásra, a gépkezelő mindig előremenetben közlekedhet. 

TARTÓS ÉS JÓL ÁTGONDOLT SZERKEZET

A 300-as széria az Avant legelső rakodógépe, a 90-es évek elején jelent meg a piacon. A gépet számos munkaterületen és a legzordabb környezeti feltételek mellett tesztelték az elmúlt évek alatt. Ezek ellenére még a 90-es évek elején gyártott Avant gépek is üzemben vannak mindennapi használat mellett. A mai 300-as széria gyártása mögött már több, mint 20 éves tapasztalat áll, aminek eredményeképpen rendkívül megbízható és hasznos gépet kaptunk.