KÖNNYŰ ÉS KICSI HÁZKÖRÜLI FENNTARTÓGÉP

KIEMELKEDŐ MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK

Az Avant 220 az Avant család legkisebb tagja. A 200-as széria gépeinek maximális menetelési sebessége 10 km/h.

Az Avant 200-as széria emelőkapacitása kis mérete és tömege ellenére figyelemre méltó, saját tömegénak csaknem 50%-át képes felemelni. Az Avant 200-as széria tökéletes választás kertépítéshez, fenntartáshoz vagy akár kisebb építőipari projektekhez. A méreteiből és tömegéből adódóan raktározási szempontból minimális helyet foglal, könnyen szállítható szinte bármivel. 

 

SOKOLDALÚSÁG

Az Avant 200-as széria kis mérete és manőverezőképessége miatt rendkívül sokoldalú alapgép az év bármely évszakában jelentkező, legkülönbözőbb kihívásokat jelentő feladatok ellátásához. A mintegy 50 tagból álló munkaeszköz választék egész évben hatékony munkavégzést biztosít. Rutinos gépkezelővel a gép méreteiből és manőverezhetőségéből adódó előnyei rendkívül jól kihasználhatóak. A 400-as széria teljesítménye megfelelő a legtöbb adapter működtetéséhez. Biztonsági szempontból első osztályú, a ROPS vizsgás borulókeret standard felszereltség. Egyszerűen, gyorsan szervizelhető. 

 

KOMFORT

Az Avant 200-as széria gépeivel nagyon egyszerűvé és biztonságossá válik a munkavégzés. Ebben nagy szerepet játszik a komfort és a minden igényt kielégítő széles adapterválaszték. A rakodógéppel hatékony a munkavégzés és rengetek időt spórol. Avanttal dolgozni egy kiváló családi program, ami nemcsak egy családösszetartó erő, hanem vele szórakozássá válik a kerti munka.