HATÉKONY RAKODÓGÉP

 

ELKÉPESZTŐ TELJESÍTMÉNY-TÖMEG ARÁNY

Az Avant 200-as széria emelőkapacitása kis mérete és tömege ellenére figyelemre méltó, saját tömegénak csaknem 50%-át képes felemelni. Fürgeségével és kiemelkedő teljesítményével csak a munkaterületen szembesül a gépkezelő. Alacsony tömegének köszönhetően bátran ráhajthat az érzékeny felületekre is. A derékcsuklós gép vezetése nagyon egyszerű és gyorsan megtanulható.

 

 

EGYSZERŰ GÉPKEZELÉS

A derékcsuklós Avant gépek vezetése nagyon gyorsan megtanulható. A gép irányítása a kormánnyal, menetelése két pedállal történik, egyik pedállal előre, másikkal hátrafelé halad a gép. Az Avant kompakt mérete megkönnyíti a vezetést, mivel kiváló rálátást biztosít a gép közvetlen környezetére és az adapterre úgy, hogy a gépkezelő mindig ülve maradhat. Ha Ön korábban még soha sem ült Avant minirakodón, akkor is csupán pár óra gyakorlás szükséges, hogy problémamentesen üzemeltesse a gépet.

 

 

SEBESSÉG

Az Avant 200-as széria maximális menetelési sebessége 10 km/h, ezért építőipari, mezőgazdasági vagy kisebb kiterjedésű munkaterületekre ajánlott.