WHITAKERIN PERHE AJAA AVANTILLA

Tunnettu englantilainen Whitakerin ratsastajaperhe hankki ensimmäisen Avanttinsa vuonna 2011, ja nyt perheen isä Steven Whitaker sanoo, ettei enää tulisi toimeen ilman sitä. Monipuolisuutensa ja laajan työlaitevalikoimansa ansiosta Avant helpottaa ratsastuskeskuksen erilaisia töitä huomattavasti.

Myös perheen muut jäsenet, tytär Ellen sekä pojat Joe ja Donald tarttuvat mielellään Avantin ohjaimiin. Sillä hoidetaan niin rehu- ja kuivikepaalien käsittely, lannanpoisto, pihan siivous kuin kasvuston ja pensasaitojen siistiminenkin. Avantille on töitä joka päivä, koko päivän.

Avantin Britannian myyntiyhtiö Avant Tecno UK toimitti äskettäin Whitakerien Barnsleyssä, Etelä-Yorkshiressä sijaitsevalle hevostilalle uuden Avant 640:n. Sen suurempi, yli 20 km/h ajonopeus tehostaa entisestään työntekoa.

Yhteistyötään Avantin kanssa Steven Whitaker kommentoi näin: "Avant on todella loistava työkalu, ja kun virallinen kumppanuutemme joskus loppuu niin kone pysyy joka tapauksessa meillä. Ilman sitä olisimme pulassa!"