e5-logo.jpg

UUSI e5 – AKKUKÄYTTÖINEN AVANT

Avant e5 on täysin uusi akkukäyttöinen kuormaaja. Kahdella sähkömoottorilla varustettu e5 on päästötön, lähes äänetön ja käyttökustannuksiltaan hyvin edullinen. Kokoluokaltaan ja muulta tekniikaltaan se vastaa lähinnä 500-sarjaa ja toimii useimpien Avant-työlaitteiden kanssa.

Akkukäyttöinen kuormaaja sopii erityisen hyvin sisätiloihin, joissa ilmanvaihto on vähäinen tai olematon. Sillä voidaan tehdä töitä täydellä teholla päästöttömästi, eivätkä käyttäjä ja muut työntekijät joudu alttiiksi pakokaasupäästöihin liittyville terveysriskeille. Myös erittäin alhainen melutaso on akkukäyttöisen kuormaajan etu. Sen ansiosta työskentely on mahdollista myös sellaisissa paikoissa, joissa ympäristön melulle on asetettu rajat tai joissa on etua siitä, että työkohteesta kantautuva äänitaso on alhainen.

 

Avant e5 on varustettu 201 Ah lyijyakuilla. Siinä on kaksi sähkömoottoria: 6 kW moottori ajoa varten ja 2 kW moottori, joka hoitaa puomin ja kauhan liikkeet sekä työlaitehydrauliikan. Työhydrauliikan tuotto on 30 l/min., jolla toimivat niin hydraulivasara kuin erilaiset hydrauliset kourat ym. työlaitteet.
 
Avant e5:ssä on sisäänrakennettu akkulaturi, ja akkuja voidaan ladata kaikkialla missä on 220V/10A pistorasia. Koneella voidaan myös työskennellä lataamisen aikana. Akkujen lataaminen 100 % tehoon kestää noin 5 tuntia; 80 % lataus saavutetaan noin 3 tunnissa.

 

  • Akkukäyttöinen
  • Sisäänrakennettu akkulaturi
  • Toimii useimpien Avant-työlaitteiden kanssa
  • Päästötön
  • Erittäin alhainen melutaso
  • Edulliset käyttökustannukset