INNOVATIIVISET AVANT-PIENKUORMAAJAT TUNNETAAN YMPÄRI MAAILMAN

Avant Tecno on valmistanut yli 45 000 pienkuormaajaa vuodesta 1991 alkaen. Ylöjärvellä sijaitsevan tehtaamme lisäksi meillä on myyntiyhtiöt Saksassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa, sekä maahantuontikumppaneita yli 55 maassa.
  • Innovatiivinen suunnittelu ja omaperäinen design ovat Avantin ydinosaamista.
  • Avantin yli 190 erilaista työlaitetta mahdollistavat kuormaajan käytön erittäin monipuolisesti hyvin erilaisissa töissä.
  • Kuormaajia ja työlaitteita kehitetään aktiivisesti asiakaspalautteen perusteella. Asiakaslähtöisyys on meille tärkeää ja se auttaa meitä menestymään tiukassa kilpailutilanteessa.
  • Ylöjärvellä sijaitseva erittäin moderni ja pitkälle automatisoitu tehdas valmistaa kaikki pienkuormaajat alusta loppuun. Laadunvalvonta on tarkkaa pitkin tuotantoprosessia ja ennen toimitusta jokainen kuormaaja testataan tarkasti.
  • Avant-kuormaajiin voit törmätä lähes kaikkialla maailmassa. Vientialueemme kattavat kaikki mantereet ja koneita on käytössä Australian lämmöstä Siperian pakkasiin.
     

TUTUSTU SHOWROOMIIN! OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN


avant quote image
Valitsimme Avantin hyvien kokemusten perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän koneeseen. Sillä pystyy hoitamaan lähes kaikki tilan työt ja nostokapasiteetti on uskomaton. Käytössämme oleva kone ei voisi olla parempi"
- Viggo Nielsen, Vilhelmsborgin ratsastuskeskus, Århus - Tanska


ASIAKASLÄHTÖISYYDEN ETULINJASSA

Avantin lahjakas suunnittelijajoukko kehittää kymmeniä tuotteita vuodessa, suoraan käyttäjien tarpeisiin. Kehitämme Avanteissa juuri niitä asioita, joita kuljettajat ja omistajat arvostavat: työtehoa, käytön helppoutta, turvallisuutta, monipuolisuutta ja ergonomiaa.

Tapaamme vuosittain satoja Avant-käyttäjiä erilaisissa tapahtumissa ympäri maailman. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaiden käyttökokemuksia ja ideoita. Kun nämä ideat yhdistetään suunnittelijoidemme kokemukseen ja tietotaitoon syntyy tuotteita, joita asiakkaamme arvostavat."
- Jani Käkelä, Myynti- ja markkinointijohtaja