REILUSTI VOIMAA SEKÄ AJOON ETTÄ TYÖLAITTEELLE

 

AINUTLAATUISET OMINAISUUDET

Avant tuo ensimmäisenä valmistajana markkinoille täyssähköisen, akkukäyttöisen kuormaajamalliston. Päästötön, lähes äänetön kuormaaja on vastaus tulevaisuuden vaatimuksiin, ja e-sarja tarjoaa lisäksi saman käyttömukavuuden ja ominaisuudet kuin vastaava diesel-moottorilla varustettu 500-sarja. E-sarjan monipuolisuus, kompaktit ulkomitat ja ketterä liikkuvuus mahdollistavat työskentelyn monipuolisissa ympäristöissä. 

NOPEUS JA TYÖNTÖVOIMA

E-sarjan ajonopeus on 10 km/h, joka riittää hyvin, kun toimitaan rajatulla alueella ja siirtomatkat eivät ole kovin pitkiä. Sähkömoottorin ansiosta e-sarja soveltuu hyvin erityisesti sisätilakäyttöön. Poclain-mäntäajomoottorit takaavat hyvän työntövoiman ja sähkömoottorin koko teho ja vääntö ovat välittömästi käytössä. 

ERINOMAINEN TEKNIIKKA

E-sarjan portaaton hydrostaattinen voimansiirto takaa kuljettajalle miellyttävän ajokokemuksen toinen toisensa perään. Hydraulisesti esiohjattu ajopumppu mahdollistaa sen, että kone on kevyt ajaa, eikä kuluvia osia koneessa juuri ole. Ylläpito on lähinnä voitelukohteiden rasvausta, ja esim. suodattimia on vain yksi: hydrauliikan paluusuodatin. Kokonaisuutena e-sarja on sekä ajamisen että koneen ylläpitämisen kannalta kuljettajalle mukava tuttavuus. Koneen monipuolisuutta ja mukavuutta lisää kattava lisävarustevalikoima.