REILUSTI VOIMAA SEKÄ AJOON ETTÄ TYÖLAITTEELLE

 

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

500-sarjan kuormaajat ovat Avantin kaikkien kuormaajien keskikokoa. 500-sarjan kuormaajat sopii hyvin monien eri asiakassegmenttien käyttöön, koska kone on teho-paino-hinta-suhteeltaan huippuluokkaa. 500-sarjan kuormaajien kompaktit ulkomitat ja ketterä liikkuvuus mahdollistavat työskentelyn monipuolisissa ympäristöissä.  

NOPEUS JA TYÖNTÖVOIMA

Avant 520 ja 528 -mallien nopeus on 12 km/h, joka riittää hyvin, kun toimitaan rajatulla alueella ja siirtomatkat eivät ole kovin pitkiä. Sarjassa on saatavilla myös kaasukäyttöinen 525 LPG -kuormaaja. 525-kuormaajan huippunopeus on 10 km/h ja kaasukäyttöominaisuuteensa vuoksi se soveltuu hyvin erityisesti sisätilakäyttöön. 

500-sarjan uusin malli Avant 530 on kaksinopeuksinen (9/19 km/h), joten siirtymät hoituvat sillä ripeästi. 

ERINOMAINEN TEKNIIKKA

Avant 500-sarjan portaaton hydrostaattinen voimansiirto takaa kuljettajalle miellyttävän ajokokemuksen toinen toisensa perään. Hydraulisesti esiohjattu ajopumppu mahdollistaa sen, että kone on kevyt ajaa, eikä kuluvia osia koneessa juuri ole. 500-sarjan suunnittelussa on sijoitettu huoltokohteet helposti saataville. Kokonaisuutena 500-sarja on sekä ajamisen että koneen ylläpitämisen kannalta kuljettajalle mukava tuttavuus. Koneen monipuolisuutta ja mukavuutta lisäävät lisävarusteena saatavilla olevat eri tasoiset ohjaamovaihtoehdot ja muut koneen optiot.