KEVYT JA TALOUDELLINEN TYÖJUHTA

OMINAISUUDET OIKEASSA SUHTEESSA

Pienestä koosta ja keveydestä huolimatta 400-sarjan nostokyky on varteenotettava, noin 50% koneen omapainosta. Koneen kääntösäde on alle kaksi metriä, joten kone kääntyy käytännössä lähes paikallaan. Lisävarusteena saatavan teleskooppipuomin avulla nostokorkeus on 2,8 metriä, eli ulottuvuus on erittäin hyvä. 

AVANTIN EDULLISIN RUNKO-OHJATTU DIESEL

Avant 420 on edullisin ja ensimmäinen Avantin runko-ohjattu kone, joka on varustettu diesel-moottorilla. Avant 420 maksiminopeus on 12 km/h. 

MONIPUOLISUUS

Avant 400-sarjan pieni koko ja helppo hallittavuus tekevät koneesta todella monipuolisen peruskoneen moneen eri käyttötarkoitukseen ja –kohteeseen. Koneessa on riittävästi potkua, joka takaa tehokkaan ympäri vuotisen työskentelyn. Koneen sopiva koko ja helppo hallittavuus korostuvat varsinkin silloin kun koneella on useita, ei niin kokeineita, käyttäjiä. Avant 400-sarjan teho riittää lähes kaikkien Avant-työlaitteiden käyttöön. Työskentelyturvallisuus on huippuluokkaa, ROPS-turvaohjaamo on kuormaajan vakiovaruste. Koneen huoltokohteet ovat helposti saatavilla ja koneen ylläpitäminen on helppoa.